IMG 9452aa BorderMaker

De Nationale ZwemChallenge, Doe jij mee?

Test jouw zwemveiligheid

Zwembad De Wirg uit Winkel organiseert deze week op woensdag 25 en vrijdag 27 augustus as. de Nationale ZwemChallenge.

Met de Nationale ZwemChallenge test je jouw zwemveiligheid. Want hoe zwemveilig ben jij eigenlijk? Wil je dat weten? Doe dan mee aan de Nationale ZwemChallenge, leg het leuke en het uitdagende parcours af in het zwembad en ervaar het! We hebben een survivalchallenge en een funchallenge voor jullie bedacht.

Neem het op tegen je vriend, vriendin, vader, oma, dochter of klasgenoot en ga de uitdaging aan. Maar uiteraard kun je ook alleen jezelf uitdagen.

Om deel te kunnen nemen moet je minimaal in het bezit zijn van een zwemdiploma B. Met de Nationale ZwemChallenge kun je zien hoe zwemveilig je bent ten opzichte van de Nationale Norm Zwemveiligheid. Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat met eventueel een persoonlijk advies.

Uiteraard worden alle deelnemers na de challenge door ons getrakteerd op een hapje en een drankje en worden er naast het bad nog extra leuke spelletjes georganiseerd. Je kunt op beide dagen tussen 16.00 en 19.00 binnen lopen en meedoen! Nog belangrijk! Vergeet naast je zwembroek/zwempak geen kleding mee te nemen! (Lange broek, shirt, en schoenen)

Wie meedoet aan de Nationale ZwemChallenge kan ook prijzen winnen. Registreer je na afloop op www.nationalezwemchallenge.nl en maak kans op leuke prijzen waaronder bioscoopbonnen, dagjes uit of een weekendje weg!

De Nationale ZwemChallenge is ontwikkeld door de Nationale Raad Zwemveiligheid. Dit is de organisatie die de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C uitgeeft. Stichting Nationale Raad Zwemveiligheid heeft als doel de zwemveiligheid van de hele Nederlandse bevolking op een zo hoog mogelijk niveau te brengen en te houden.

Alle activiteiten zijn erop gericht dat mensen zo goed mogelijk kunnen zwemmen en plezier hebben in het water, zwemlesaanbieders de hoogste kwaliteit bieden en mensen die werken in de zwembranche zo goed mogelijk zijn opgeleid. Simpel gezegd willen ze dat iedereen plezier heeft in het water, zich kan redden en niemand verdrinkt.

Kosten voor deelname bedragen € 7,50 per persoon.

Team De Wirg hoopt jullie allemaal te zien!

Waar: Zwembad De Wirg in Winkel

Wanneer : woensdag 25 augustus en vrijdag 27 augustus

Hoe laat : tussen 16.00 en 19.00

Kosten : € 7,50 per deelnemer

Van te voren opgeven is niet nodig

Vrije inloop tussen 16.00 en 19.00 uur