45296830 2147552028790852 4895463011709353984 n

De stichting 2 Wheels 4 Wings organiseert ieder jaar een dag waarbij Sinterklaas op bezoek gaat bij gezinnen met kinderen die wel een extraatje kunnen gebruiken. Al een aantal jaren wordt Sinterklaas door de stichting uitgenodigd om mee te rijden in een motor met zijspan, vergezeld door een aantal Pieten op de motor.

De Sint wil samen met zijn Pieten een aantal gezinnen met kinderen bezoeken op zaterdag 20 november a.s. in de regio West-Friesland. Vooral gezinnen die het wat minder breed hebben, een zware tijd achter de rug hebben of te maken hebben met ziekte of handicap van een gezinslid kunnen zich melden om voor een bezoek van de Sint in aanmerking te komen. Uiteraard hebben de Pieten cadeaus en snoepgoed mee voor de kinderen en kan het gezin een rondje meerijden in een zijspan-motor of op een trike. Sinterklaas vindt het belangrijk om bij deze gezinnen thuis te komen en ze een onvergetelijke dag te bezorgen.

Kent u een gezin in West-Friesland dat door de Sint niet vergeten mag worden dan kunt u zich melden bij de stichting 2wheels4wings : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om de privacy te borgen vragen wij u om het gezin anoniem aan te melden vergezeld van een motivatie waarom dit gezin in aanmerking komt voor de Sinterklaasactie en een evt. contactpersoon om een en ander mee kort te sluiten. We streven ernaar om het bezoek een verrassing te laten zijn voor het gezin.

Voor meer informatie over de stichting kunt u terecht op onze website: www.2wheels4wings.nl.