kiellutters0406 068 640x480-BorderMaker

Sint Maarten

Een lekkere warme knakworst tijdens Sint Maarten? Bij De Lutters krijg je op donderdag 11 november tussen 18:00 uur en 19:00 uur een knakworst. Kom jij ook een liedje zingen bij De Luttershoek?

Sinterklaasfeest in Lutjewinkel

Op woensdag 1 december van 15:30 tot 17:00 is er een sinterklaasfeest bij dorpsvereniging De Lutters. Er komen 2 pieten langs in De Luttershoek met veel lekkers en cadeautjes. Komt jouw kind ook? Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in je mail de naam, leeftijd, broers/zussen, hobby's of iets anders leuks. En weet je wat zo leuk is? Het is helemaal gratis! Samen maken we er een leuk feest van.

Kerstbomenverkoop

Net zoals elk jaar, staan De Lutters dit jaar op de oude vertrouwde plekken met kerstbomen.

Wanneer? 4 en 11 december van 10.00 tot 15.00 uur

Waar? In Winkel tegenover het oude parfumflessenmuseum, Nieuwe Niedorp bij het postkantoor en in Lutjewinkel bij De Huyskamer.

GEZOCHT: Nieuwe bestuursleden en vrijwilligers

Wij zijn dorpsvereniging De Lutters, een groep enthousiaste vrijwilligers uit Lutjewinkel. Voor jong en oud organiseren wij leuke activiteiten. Activiteiten zoals de kien, kinderkien, Sinterklaas, Pasen, kermis en nog veel meer. Wij zoeken nieuwe bestuursleden en vrijwilligers. Heb jij zin om mee te denken en te beslissen over leuke activiteiten en/of wil je (af en toe) een handje helpen? Neem contact met ons op voor meer informatie of aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Liever een chatbericht via Facebook? Dat mag natuurlijk ook!