000259377317 4800750059964740 3752580218465122491 nbb 2

DUO concert op 28 november 2021 in Dorpshuis Harmonie. Beperkt voor publiek toegankelijk!

Vorige week schreven wij enthousiast dat we op Zondag 28 november 2021 voor het eerst van ons gaan laten horen met de nieuwe dirigent Lindy Karreman. En om haar te presenteren met een speciaal tintje hebben wij daarom haar andere vereniging Harmonie De Spaarnebazuin uit Haarlem gevraagd om aan het Duo concert te willen deelnemen.

Helaas is dit concert vanwege de Corona maatregelen nu BEPERKT TOEGANKELIJK VOOR PUBLIEK. Zowel Samen Voorwaarts als Harmonie De Spaarnebazuin hebben een mooi programma samen gesteld met allerlei soorten muziek. Soul, Pop, filmmuziek, een vrolijke mars, een prachtige solo en Disney. Alles komt voorbij. En uiteraard sluiten we af zoals hoort bij een Duo concert met een gezamenlijke afsluiter in de vorm van het overbekende Despacito van Luis Fonsi. Bovendien een mooie gelegenheid om beide orkestvormen van een blaasorkest eens te horen spelen. Het verschil zit in de bezetting. Een harmonie orkest heeft houten én koperen blaasinstrumenten en slagwerk. Een fanfare okrste heeft saxofoons, koperblazers en slagwerk. Het grootste verschil is te horen bij de melodie. Bij de harmonie wordt die met name door de klarinetten en fluiten gespeeld. Bij de fanfare hoofdzakelijk door de bugels.

De aanvang van het concert is 14.00 uur en de locatie is Dorpshuis Harmonie, Zwarteweg 13A, ‘t Veld

Uiteraard zullen wij voor dit concert alle geldende coronaregels respecteren. Voor dit concert moet dan ook met een Coronatoegangsbewijs worden gewerkt. Wij vallen hierbij onder de culturele voorstelling en evenementen. Dit betekent dat voor iedereen vanaf 13 jaar en ouder het coronatoegangsbewijs in combinatie met een identificatiebewijs noodzakelijk is. Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op www.rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen.

Behalve dit Coronatoegangsbewijs heeft u nu dus ook een reservering nodig. Er is slechts plek voor 30 personen publiek die wij hebben verdeeld over in principe beide orkesten. Wilt u heel graag bij ons komen luisteren? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeldt daarbij uw telefoonnummer zodat wij u snel terug kunnen melden of er nog plek is.

Helaas hebben wij dit besluit moeten nemen omdat ons orkest speelt met muzikanten van alle leeftijden. Wij hebben met de leden samen besloten om geen risico te nemen. We luisteren in ieder geval ook naar elkaar en daardoor hebben wij met deze 30 personen publiek ongeveer een halve zaal bezetting. Staan mag ook niet meer. We moeten ook allemaal zitten en hebben besloten om dus ook ondanks het Coronatoegangsbewijs goed afstand te houden.

Tot op heden mogen wij nog een concert houden maar mochten er veranderingen zijn. Hou daarvoor onze site en Facebookpagina in de gaten. Voorbereidingen voor de volgende optredens

Inmiddels zijn we ook al weer bezig met de voorbereidingen van de volgende optredens. Op 19 december 11.00 uur geeft ons jeugdorkest Junior Stars een optreden in de Martinuskerk in ’t Veld. Voorheen gebeurde dat met de kerststallententoonstelling maar gezien de hele kerstsfeer leek het ons leuk om dat nu evengoed te doen. Daarnaast luisteren wij als Samen Voorwaarts op 2e kerstdag weer de dienst op in de Martinuskerk in ’t Veld. Dit vindt afwisselend plaats in Waarland en ’t Veld. Het wordt ook een heel speciaal optreden omdat onze jongste leden Emma, Anouk en Janna dan in het grote orkest hun debuut zullen maken.

Ook kunt u alvast ons benefietconcert op 29 januari 2022 en het voorjaarsconcert op 2 april 2022 in de agenda zetten. Wij gaan ervan uit dat we na een stilte van meer dan 1,5 jaar eindelijk weer binnen de mogelijkheden optredens kunnen houden. En blijven alles gewoon organiseren totdat het echt niet meer mag.