IMG 1619 scaledaaa 2bbbbb BorderMaker

Kerst-drive-through Niedorp & ’t Veld

Kom op zaterdag 18 december je kofferbak vullen met allerlei producten door onze telers en kwekers geproduceerd.

Op deze speciale drive-through route is er tussen de verschillende pick-up punten heel veel te zien: boerderijen, landbouwmachines, er is echt van alles op de route verlicht. ​

Via een speciale mobiele website vertellen we jullie wat er te zien is. De route zelf, maar ook foto’s, verhaaltjes én een heuse spotify-lijst met favoriete kerstliedjes van de deelnemende boeren maken de route een hele toffe belevenis voor het hele gezin. Voor de kinderen is er een speciale mini-speurtocht onderweg om de belevenis nog leuker te maken.

Wat kom je tegen op de route?

In Niedorp, daar weten ze wel hoe ze een feestje moeten bouwen. Maak je maar klaar voor een heuse Boeren Pakken Uit met Kerst-belevenis. Dwars over de landerijen, hier wordt niet gekozen voor de kortste route maar voor de mooiste! Jullie passeren zelfs een aantal prachtig verlichte dorpjes. Onderweg in de route verzamelen jullie van alles aan producten zoals echte Niedorpse tulpen, kolen, appels én peren, maar krijgen jullie ook een proeverij aangeboden van Klaver Grot Gerijpte kaas mét een warm borreltje en kerstbrood met koffie of thee. En dan nog warme chocolademelk met slagroom. Teveel om op te noemen eigenlijk. Maar dan die belevenis. Niet alleen de pick-up punten zijn verlicht, maar hele buurten pakken uit! Een route dwars door de koeienstal, dames verkleed in kerstmannenpak, levende kerststallen, muziek, Niedorp brengt het jullie allemaal!

Aanmelden is hier mogelijk