IMG 7870 BorderMaker

Op zaterdag 20 augustus en op zondag 21 augustus zal het evenement "Nazomeren in Niedorp" na twee stille corona jaren weer plaatsvinden. In alle 9 kernen van de voormalige gemeente Niedorp ( Barsingerhorn, Kolhorn, Haringhuizen, Winkel, Lutjewinkel en Moerbeek, Nieuwe Niedorp , Oude Niedorp, 't Veld en Zijdewind vinden allerlei activiteiten plaats van 10.00-17.00 uur.

Die activiteiten variƫren van tuinbezoek, muziek en zang , foto- exposities, musea, kunst in de vorm van schilderijen, keramiek, brons,optredens, curiosa en nog veel meer. De activiteiten zijn grotendeels gratis toegankelijk. Het is niet mogelijk om alles in een dag te bekijken, dus ga naar de website en plan je dag. Het is handig om de fiets mee te nemen op de fietsendrager en in de kern naar de verschillende deelnemers te fietsen. A

lle deelnemers staan vanaf juni op onze website www.nazomereninniedorp.nl en zijn ter plekke te herkennen aan de nazomer vlag en een deelnemersnummer.

Op dit moment zijn de contactpersonen bezig met alle aanmeldingen. Deelnemers kunnen zich via de website aanmelden tot eind april 2022.

We hopen op weer een geweldig gezellig evenement!!