IMG 9417 BorderMaker

De Notenkrakertjes spelen: Mindvakantie!

Het afgelopen half jaar heeft onze enthousiaste groep van 19 notenkrakertjes wekelijks geoefend om de musical ‘mindvakantie’ op de planken te zetten. Onder leiding van Marian Wijnker (Regie) en Paul Beers (muziek) zijn nu alle teksten uit het hoofd geleerd en de keeltjes gesmeerd. Na maanden van voorbereiding is het is immers bijna zover, want op 21 mei om 20.00 en op zondag 22 mei om 14.00 kunnen we met zijn allen genieten van de uitvoering.

De musical ‘Mindv*kantie’ is een komische eigentijdse musical met spetterende liedjes!

Tijdens zijn laatste goochelshow verdwijnt Hermanus Hoedoetiedat spoorloos. Niemand weet waar hij is gebleven. Een aantal gasten wordt uitgenodigd op een luxe kasteel. Maar dan gaan alle deuren en ramen van het kasteel op slot. Niemand kan er nog in of uit. Via aanwijzingen komen de gasten erachter waarom zij in het kasteel aanwezig zijn.

De entree bedraagt 8 euro en voor kinderen tot en met 12 jaar 5 euro. Wij raden u aan om kaarten te reserveren via 0226-411776 of 0226-413046 als u zeker wilt zijn van een plaatsje in de zaal.

Het beloven weer twee spannende, maar vooral leuke dagen te worden. Zien we u ook 21 of 22 mei in de zaal bij café Beentjes?

Tot dan!