kermis

Na twee jaar coronabeperkingen bereidt Barsingerhorn zich vol enthousiasme voor op een gezellige kermis op 8, 9 en 10 juli. De kermis in Barsingerhorn vindt plaats op het grasveld achter de dokterspraktijk op de Aris Wiedijkstraat in Barsingerhorn. Het programma is bekend en het belooft een mooi feest te worden.

- Op vrijdag 8 juli begint de kermis met een Beerpong toernooi, onder muzikale begeleiding van DJ Jacco Silver. In tweetallen wordt gestreden om de titel van beste Beerponger van Barsingerhorn en omstreken. Lees meer informatie op de website, en geef je op! www.seb-barsingerhorn.nl

- Op zaterdag 9 juli staat de middag in het teken van de kinderspelen georganiseerd door kindervereniging K-Boem, en is er voor de jeugd een kinderdisco. Om 17.00 uur start het kermisvoetbaltoernooi, waarna het feest losbarst met feestband Jukebox. Er is nog ruimte voor damesteams (6 personen), geef je op via de website!

- Zondag 10 juli is er katknuppelen en bingo. Paul Vlaar treedt op, dus een mooi feest is gegarandeerd.

Voor de kinderen is er het hele weekend genoeg te doen op het kermis terrein. Zie voor het volledige kermisprogramma de website www.seb-barsingerhorn.nl.

Wil je de kermis mede mogelijk maken door te sponsoren of te helpen als vrijwilliger? Dat kan via de website, en het wordt enorm gewaardeerd!