Raspers 40 jaar 002aaa

De Voorburgs/Haagse band The Raspers bestaat 40 jaar. Deze band staat al flink wat jaren aan de top in het ‘cover-circuit’ en bij velen reeds bekend als ‘Hardest Working Band’ van Den Haag en omstreken. De band weet als geen ander sixties & seventies-rock, moderne pop en de nodige funk-, soul- en dance-classics samen te voegen in één dampende muzikale ‘melting-pot’. Gitaar, bas, drums, vier zangstemmen en een saxofonist die ook nog eens keyboard, percussie en gitaar speelt, maken The Raspers tot een compacte formatie met een groots geluid.

De vriendschap tussen deze mannen (buurtjongens die hun jongensdroom waar maakten) maakt het dat zij nu, 40 jaar later, nog steeds met hetzelfde enthousiasme de podia bestieren met hun muziek.

Eind jaren 80 en tot ver in de 90 er jaren kwamen zij met regelmaat naar de kop van Noord Holland, waarvan de meeste keren in de oude Mauritsbar, door hun aanstekelijk enthousiasme en heerlijke muziek bouwden zij daarom hier ook een grote fanbase op.

Op zaterdag 26 november zullen zij dan ook op uitnodiging van “Pak ‘an” producties met hun jubileumtour in Nieuwe Niedorp bij de Prins Maurits een stop maken om weer als vanouds een legendarisch avond te verzorgen.

BESTEL HIER JE KAARTEN

qr