IMG 4526aaa BorderMaker

Geheel volgens traditie kreeg Willem Bakker aan het einde van Kinderdorp Niedorp nog even het woord op het grote podium. Daar bedankte hij de organitie van dit geweldige evenement met bloemen. Ook waren er bloemen voor het echtpaar Wever van de EHBO en werd er ook nog iemand naar voren geroepen, maar die wil liever anoniem blijven en het werk achter de schermen al sinds het begin van Kinderdorp Niedorp met veel plezier doet.

IMG 5305aa BorderMaker

Ook werd er afscheid genomen van drie personen. 

Francis heeft besloten te stoppen, want ze moet te veel ballen in de lucht houden om zich goed te kunnen blijven inzetten voor Kinderdorp Niedorp. De jaren dat Francis meedraaide in de organisatie ging ze er helemaal voor.

Edwin was vanaf de eerste editie betrokken bij Kinderdorp Niedorp en vond het nu tijd geworden om het stokje door te geven aan nieuwe ouders, Edwin heeft heel veel werkzaamheden achter de schermen gedaan, die niet zichtbaar waren.

Esther stond echt aan de wieg van dit evenement en had het zwaar toen ze echt in het zonnetje werd gezet toen ze afscheid nam van dit fantastische evenement, waar ze een zeer grote steen aan heeft bijgedragen.

IMG 5288aa BorderMaker

Op vrijdagavond werd Esther nog verrast door haar oud vrouwelijke collega's uit de organisatie, die verkleed kwamen in thema's die ooit zijn gebruikt bij Kinderdorp Niedorp. Het werd een gezellig samenzijn, die zoals gewoonlijk duurde tot in de kleine uurtjes.

Wij kunnen weer terugkijken op een prachtig driedaags evenement, op naar 2023.