GameDay 202110613aa

GameDay Hollands Kroon breidt uit met agrarische locatie.

Van 13 tot en met 26 augustus is het weer tijd voor GameDay Hollands Kroon. Nieuw dit jaar is de toevoeging van een agrarische locatie, op zaterdag 13 en 20 augustus. Met dit initiatief zorgt LINK Jongerenwerk ervoor dat jij deze zomervakantie wat te doen hebt!

Meer informatie en aanmelden via www.viralspot.nl

Vanaf 13 augustus 2022 wordt de Zuiderzeehal Wieringerwerf voor twee weken lang omgebouwd tot een gaming arcade. Het eerste deel van de zaal wordt gevuld met de nieuwste consoles, F1 simulators, een spectaculair Just Dance podium en veel meer. De rest van de zaal staat in het teken van allerlei sportactiviteiten en workshops: van ultimate trefbal en drone vliegen tot een workshop YouTube video’s maken van Mick van YouTube. Iedere dag is er wat anders te beleven!

Nieuw dit jaar is een agrarische locatie waar gaming, sport en gemotoriseerde voertuigen bij elkaar komen. Op 13 en 20 augustus zal er, van 12.00-21.00 uur, van alles te doen zijn op deze prachtige locatie, zoals lasergamen, kano varen, een openluchtbioscoop en XL Jenga. Daarnaast komt er een pop-up kartbaan en kan je tegen elkaar racen op Fatmax steps. Kortom, je hoeft je deze dagen niet te vervelen!

Kijk op de website www.viralspot.nl voor meer informatie of tickets. Voor vragen of aanmelden als vrijwilliger, kun je ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.