thumbnail tractorofterror pof22aabbb

Pear of Fear

Spooktocht in fruitboomgaard Nieuwe Niedorp

15 Oktober 2022

Het is drie jaar stil geweest maar de organisatie heeft groen licht om de vierde editie van de spooktocht Pear of Fear dit jaar te laten doorgaan. Achter de schermen wordt hard gewerkt om alle bezoekers op zaterdag 15 oktober te verwelkomen in Nieuwe Niedorp.

Het aftellen is begonnen! De oogst is er af en de monsters eisen de boomgaard weer op. Op zaterdagavond zullen zo’n 50 vrijwilligers klaar staan om de mensen met open armen te ontvangen. In de fruitboomgaard van de familie Kater te Nieuwe Niedorp zullen zaterdagavond ‘gruwelijke’ taferelen plaatsvinden met met één doel: de deelnemers zoveel mogelijk schrik aanjagen.

Eenmaal door de poort is er geen weg meer terug. Je stapt in de “Tractor of Terror” die je meeneemt in de duistere hoeken van de boomgaard. Wat schuilt er tussen de bomen? Daarna zal je moeten uitstappen om de tocht te voet te vervolgen. Duistere wezens kruizen je pad en je zou willen dat je nooit naar binnen was gegaan.

En er gaan geruchten dat mister Pear of Fear persoonlijk aanwezig zal zijn om de bezoekers angst aan te jagen. Samen met zijn grote vriend de vogelverschrikker. Een peer en een pompoen? Dat kan niet veel goeds betekenen…

De organisatie heeft zijn best gedaan om dit jaar weer een originele en gruwelijke route uit te stippelen voor iedereen die van griezelen houdt.

Volg voor het laatste nieuws de tocht der angsten op Facebook en Instagram #pearoffear.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor drie tijdsblokken zodat alle deelnemers een ultieme ‘horror’ ervaring kunnen beleven. De starttijden waaruit kan worden gekozen zijn: 20.00 uur, 20.30 uur en 21.00 uur. OP = OP

LAATSTE UPDATE 13 oktober 20.00 uur:

tijdvak 1: nog 7 tickets - tijdvak 2 en 3 zijn UITVERKOCHT!

ER IS EEN VIERDE TIJDVAK AANGEKONDIGD van 21.30 tot 22.00 uur.

Hier zijn nog 50 kaarten extra beschikbaar die vrijdagmorgen in de verkoop gaan.

Als de kaarten uitverkocht zijn, laten wij aan de poort niemand meer binnen.

Durf jij op 15 oktober te gaan kijken in de boomgaard? Zorg dat je je ticket op tijd haalt!

Pear of Fear 4.0 Spooktocht op 15 oktober 2022, aanvang 20.00 uur Dorpsstraat 95, Nieuwe Niedorp Adviesleeftijd: v.a. 12 jaar (dus ook VOLWASSENEN zijn WELKOM)

De verkoop sluit op zaterdag 15 oktober om 15.00 uur. Kaarten kosten € 5,- en zijn verkrijgbaar bij: Agrarisch centrum van der Bel, Dorpsstraat 38A, Nieuwe Niedorp.

OP = OP

Foto: Ingezonden