IMG 0003 BorderMaker

Dit jaar weer Kerstdorp in Kolhorn

Dit jaar gaat het weer door!!!!!

Het Kolhorner kerstdorp en wel op: zaterdag 17 december van 15.00 tot 21.00 uur zondag 18 december van 11.00 tot 17.00 uur.

Het mooie Kolhorn leent zich bij uitstek voor dit sfeervolle winterse gebeuren....

Wij van kerstdorp én de bewoners van Kolhorn zijn er maar druk mee. Het dorp wordt helemaal in kerstsfeer gebracht. Dit jaar zie je in de versiering echt ons hart voor kerstdorp terug!! De huizen en tuinen zijn van lichtjes en ander moois voorzien en er is een leuke wandelroute door 't dorp uitgezet, langs huizen, schuren en tuinen waar van alles te zien, te proeven, te koop, te luisteren en te horen is. Er loopt dit jaar een heus kerstkoortje rond dat bekende en verrassende liedjes zingt.

Ook voor de kinderen die met hun ouders meekomen is er van alles te beleven, denk aan een speurtocht en.........???

En de Kerstman zal weer een bezoekje aan het kerstdorp brengen. Hij zal gezellig met de kerstelfen overal langs gaan. Dus wie weet kom je ze zomaar ergens in het kerstdorp tegen. De kerstelfen zullen ongetwijfeld weer voor onverwachte verhalen en gezelligheid zorgen. Ze zijn, zo hoorden we, al weer met van alles bezig.....

Kortom het wordt weer super leuk, om op 1 van deze 2 dagen, of wie weet wel op allebei de dagen, een wandeling door Kolhorn te maken en thuis te komen met... een blij gemoed, ... een goed gevoel... en de leukste kerst aankopen.!!!!

Even nog wat praktische dingen:

De route van kerstdorp wordt aan gegeven.

Bij ieder huis waar een blauw witte kerstdorp vlag hangt is iets te zien, te beleven of te koop. Ook liggen daar de flyers waar de route langs de deelnemers en een plattegrond staan. Kerstdorp Kolhorn kan alleen bestaan doordat er sponsors zijn die ieder jaar weer laten blijken dat ze “hart “ voor het Kerstdorp hebben. Natuurlijk worden zij speciaal vermeld in onze flyer...!!!

Fijn is het dat we kunnen bouwen en vertrouwen op de vrijwilligers, die zich volop inzetten om het kerstdorp ook dit jaar weer tot een succes te maken......!

Wij van Kerstdorp Kolhorn wensen alle mensen een fijn sfeervol Kerstdorp en natuurlijk ook een fijne kerst en een goed 2023....

Nog even de data 17 en 18 december 2022 ....TOT DAN !!!!!!