bbaainstagramposts 29320

Beursvloer Hollands Kroon – woensdag 22 maart 2023 – RSG Wiringherlant

Op dit moment staat alles bij de Hollands Kroonse Uitdaging in het teken van hét jaarlijkse maatschappelijk betrokken evenement van Hollands Kroon, de Beursvloer Hollands Kroon. Tot nu toe hebben zich al meer dan zeventig organisaties met vraag of aanbod aangemeld, maar voor meer is altijd nog ruimte.

De Beursvloer Hollands Kroon verbindt mensen en wensen met elkaar. Deelnemers zijn bedrijven, organisaties, de overheid en maatschappelijke organisaties zoals verenigingen, clubs, stichtingen, scholen en buurtinitiatieven. Deze partijen hebben elkaar iets te bieden en de Beursvloer Hollands Kroon maakt het mogelijk dat zij elkaar vinden. Er ontstaan ontmoetingen en verbindingen die normaliter niet zo snel tot stand zouden komen. Tijdens de Beursvloer Hollands Kroon onderhandelen vragers en aanbieders, met gesloten beurs, over materialen, diensten, kennis en kunde. De deelnemers worden hierbij ondersteund door de mensen achter de Hollands Kroonse Uitdaging. Zij helpen mee de verbinding te maken tussen vraag en aanbod en zorgen ervoor dat de juiste mensen elkaar ontmoeten. Dit levert ieder jaar vele matches op. Een niet te missen kans voor alle betrokken partijen.

Aanmelden met vraag of aanbod

Bedrijven of organisaties met aanbod of maatschappelijke organisaties met hulpvragen kunnen deze aanmelden bij Edwin Wittink, manager van de Hollands Kroonse Uitdaging. Dat kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06 51 557 633.