274120520 756982841948675 160849644406634764 nbbb

Op zondag 11 juni a.s. is Waarland weer omgetoverd in een gezellig rommelparadijs: Rommel Rondje Waarland. Op meer dan 40 adressen in het dorp zijn tussen 11.00 en 16.00 uur stands te vinden waar Waarlanders overtollige spullen van de hand doen. Op sommige locaties zijn zelfs ‘rommelpleinen’, waar meerdere verkopers verzameld zijn.

Jong en oud zijn vertegenwoordigd tijdens het RommelRondje, met kleding, huisraad, meubilair en andere zaken die nog prima een tweede leven kunnen krijgen. Wie er verrassende vondsten wil doen, kan het makkelijkst op de fiets of te voet het dorp doorkruisen. Het weer leent zich daar uitstekend voor! Voor de precieze locaties is t.z.t. een plattegrond beschikbaar op de Facebookpagina van Rommelrondje Waarland en bij standhouders.

Ruim 40 locaties Alle locaties zijn in de dorpskern en op loopafstand. Rommelpleinen met meerdere stands zijn te vinden aan de Veluweweg, Volleringweg, Kerkstraat en Beemsterboerweg. Verder kan men o.a. terecht in Sabinahof (Kerkstraat), waar mooie creaties te koop zijn van de hobbyclub, elders in die straat lakt Doris nagels en in de Tulpstraat bakken bbq-mannen o.a. hamburgers en hotdogs. Op de Veluweweg is een stand waarvan de opbrengst geheel voor Familiehuis Noordwest is.

Meer weten? Kijk op de Facebookpagina van Rommelrondje Waarland of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Rommelrondje Waarland poster 2023bb