toutre

Kermis in Barsingerhorn 7,8 en 9 juli

Ook dit jaar organiseert Stichting Evenementen Barsingerhorn weer een kermis op het ijsbaan-terrein in Barsingerhorn. Wij zijn dan ook weer trots dat er leuke kermisattracties aanwezig zijn voor jong en oud. Van rondjes in de zweefmolen naar leuke prijzen winnen bij eendjes vissen en touwtje trekken. Wat dacht je ervan om mooie prijzen te schieten in de schietsalon of je geluk te testen bij de Lucky Crane. Aan de inwendige mens is ook gedacht, zo kunt u genieten van over-heerlijke snacks en patat en de snoepkar en suikerspin proberen ook aanwezig te zijn.

Het kermis-programma is gevarieerd van touwtrekken, katknuppelen, bingo en voetballen.

Je kan nog je team opgeven om te touwtrekken of te voetballen. Meer info hierover kan je vinden op onze website www.seb-barsingerhorn.nl.

Tevens organiseert de plaatselijk kindervereniging K-boem de zaterdagmiddag kinderkermis met basballoon, glitter tattoo, schminken en zijn er speciale kinderkermismunten uitgedeeld of verkrijgbaar voor de kinderen van Barsingerhorn e.o bij de kassawagen en OP = OP!

In de feesttent hebben we op vrijdagavond optreden van zanger Jeffrey Lindt, op zaterdagavond maakt feest DJ Jacco Silver er weer een grote party van en dan is het zondag feest met Paul Vlaar.

Openingstijden Kermis Barsingerhorn

vrijdag 7 juli 18.00 – 01.30 uur

zaterdag 8 juli 14.00 – 01.30 uur

zondag 9 juli 14.00 – 23.30 uur.

Iedereen is welkom om er een fantastisch, gezellig kermisfeest van te maken