IMG 1645 640x480 BorderMaker

Kerstdorp Kolhorn op 9 & 10 december 2023

Volgende maand is het weer zover. Dan begint de December maand en zal iedereen weer op zoek gaan naar de leukste en mooiste kerstversieringen en kerstcadeautjes. De organisatie van Kerstdorp Kolhorn wil u daarom uitnodigen om op zaterdag 9 december van 15:00 -21:00 en/of op zondag 10 december van 13:00 -17:00 ons kerstdorp te komen bezoeken. Zij hebben hiervan weer een leuke happening gemaakt met een gevarieerd aanbod aan deelnemers.

Meer dan 25 deelnemers hebben zich aangemeld. Van gebreide mutsen, handgemaakte tassen, sieraden, serveer planken, kransen, en nog heel veel andere leuke spulletjes. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Chocolade, gerookte kaas/ nootjes, snert of een broodje worst en uiteraard gluhwein of warme chocolade melk is verkrijgbaar.

Op de beide dagen kunt u in het dorp de kerstman en de elven tegenkomen. Het dorp is mooi versierd door de inwoners en de deelnemers zijn weer opgesteld door het hele dorp. Voor de kinderen is er een chocolade fontein en een chocolade kerstbal. Uiteraard is ook dit jaar weer een leuke speurtocht voor de kinderen uitgezet.

De flyer met alle informatie van deelnemers en de route kunt u vinden op facebook; kerstdorp Kolhorn en op Instagram; kerstdorpkolhorn. Neem daarop rustig eens een kijkje.

Wij zien u graag tijdens het kerstdorp in Kolhorn.