prkerstGL2023222

Kerstherinneringen met koor Grenzenloos!

Kijkt u ook zo uit naar kerst? De familiebezoeken, de diners, het optuigen van de kerstboom, overal lichtjes….. Heel gezellig, en ook veel geregel en geplan. Hoe fijn is het om uzelf tijd voor ontspanning te gunnen? Even alles uit de handen te kunnen laten vallen, en ‘gewoon’ te kunnen zitten en luisteren naar (kerst)liedjes, en wellicht inspiratie op te doen? Koor Grenzenloos nodigt u van harte uit om te komen genieten van (een van) hun optredens die geheel in het teken van kerst zullen staan. Hoe bereiden zij zich voor? Wat betekent de kerstperiode voor hen? Welke mooie herinneringen hebben zij aan kerst, en welke herinnering zouden zij graag willen maken?

Grenzenloos kent z’n oorsprong ruim 20 jaar geleden in Obdam. Dankzij de muzikale aantrekkingskracht bestaat de groep nu uit vocalisten uit verschillende plaatsen in West-Friesland, zoals Obdam, Hensbroek, Langedijk, Spierdijk, Heerhugowaard, Nieuwe Niedorp, Aartswoud, etc. Het koor staat onder leiding van hun altijd enthousiaste, nieuwe dirigent; Martijn Bos uit Lutjebroek.

Waar en wanneer u ons kunt bezoeken:

Vrijdag 22 december om 20.15 uur: themaconcert in de Brakenkerk te Obdam. Dit belooft een sfeervolle avond te worden, waarop in twee delen te genieten is van (kerst)nummers uit ons veelzijdige repertoire. Kaarten a €12,50 per stuk bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaterdag 23 december: themaconcert met aansluitend Sing-in, in vernieuwde stijl! Wil je graag in de kerststemming komen, en houd je wel van een feestje? Dan is deze avond perfect voor jou! Voor de pauze zingt het koor een selectie van de liederen uit het volledige kerstconcert. Na deze selectie volgt de welbekende sing-in. Het combo transformeert in een swingende band en tal van bekende kerstliedjes worden ten gehore gebracht. De stoelen maken plaats voor statafels en je kunt gezellig meedoen: de teksten zijn mee te zingen via een beamer. Dit traditionele doe-het-zelf-concert staat al vele jaren garant voor een bijzondere, informele en zeer geslaagde avond. Nu met een iets andere opzet. Nieuwsgierig geworden wat dat is? Reserveer en ervaar! Brakenkerkje Obdam, dorpsstraat 38, 1713 HJ Obdam. Aanvang 20.15 uur, kerk open om 19.45 uur. Kaarten a €12,50 per stuk zijn te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.