voor2 BorderMaker

Kerstconcert in de Sint-Martinuskerk in ‘t Veld

Op zaterdagavond 23 december geven wij met plezier een concert in de Sint-Martinuskerk in ‘t Veld. In de kerk waarin onze klanken prachtig klinken. Voor Samen Voorwaarts is dit ook nieuw. Wij speelden wel in de kerk maar dan om de dienst op te luisteren. Voor het eerst een echt kerstconcert waarin u echt kunt horen wat wij als fanfare kunnen brengen. Een mooie start van het extra lange kerstweekend.

Wij spelen natuurlijk kerstmuziek, onder andere het prachtige Mary’s Boy Child met daarin een bijzondere rol voor de Baritonsax en ook het bijzondere stuk Hidden Light. Dat past goed bij deze tijd van het jaar. Bijzonder zal ook de samenwerking zijn tussen onze slagwerksectie in het stuk The Little Drummer Boy. En zo volgen er nog meer interessante kerstmelodieën.

Naast Samen Voorwaarts kunt u ook luisteren naar ons opleidingsorkest. Na onze deelname aan het Nieuw Talent Orkest, het orkest voor volwassenen, is ons opleidingsorkest met maar liefst drie nieuwe leden uitgebreid, namelijk een saxofonist, een bugelist en een percussionist. Kort daarna is ook een jeugdige leerling mee gaan spelen als percussionist. Enorm leuk hoe het jonge en volwassen lid samenspelen op (onder andere) het drumstel.

Kom luisteren en genieten van een fijne sfeer in de Martinuskerk, Rijdersstraat 107 in ‘t Veld. De kerk is vanaf half acht open. Het concert start om 20.00 uur. Tijdens de pauze kunt u koffie en thee kopen. De opbrengst daarvan is voor de kerk. Informatie over waar u kunt parkeren i.v.m. de renovatie van de Rijdersstraat volgt later exact. Momenteel is dat bij sportcentrum VZV of via de noodweg aan de Pastoor Cleerbesemlaan. Maar wij hopen natuurlijk dat met kerst het parkeerterrein wel gewoon bereikbaar is.

Graag tot de 23e!

voor1 BorderMaker