flyerafbeelding Tdf 204bbb

Tour de Fris inschrijving 2024 – Ga mee samen naar de finish!

In de Tour de Fris draait alles om winnen. Het winnen van zelfvertrouwen. Het winnen van respect. Voor jezelf en elkaar en van familie en vrienden. De Tour de Fris gaat over het winnen van vriendschap voor het leven en het winnen van vertrouwen in de toekomst. Want: als je honderden kilometers kunt fietsen door weer en wind, door zon en regen, door berg en dal, dan kun je vrijwel alles. Die wetenschap heb je zodra je wielen de finishlijn raken.

Dit jaar vindt het evenement voor de 12e keer plaats en starten wij vanuit Duitsland. Om precies te zijn vanuit de plaats Rostock in Noord Duitsland.

Vanuit Rostock fietsen wij met zijn allen naar Hoogwoud.

Het is een tocht van ongeveer 850 kilometer die wij afleggen in 6 dagen. We verblijven op campings en een vrachtwagen brengt de spullen steeds van camping naar camping.

De groep fietsers bestaat uit ongeveer 40 deelnemers.

Zij worden begeleid door een team van ongeveer 30 vrijwilligers; begeleiders op zowel de fiets als verkeersregelaars op de motor, de bezem- en volgwagens, inclusief fietsenmakers en EHBO-ers, en de koelwagen voor de nodige versnaperingen onderweg. En natuurlijk op de campings de bouw- en cateringploeg.

Deze geweldige week is in de meivakantie 27 april t/m 4 mei 2024.

Ben jij tijdens de week tussen de 13 en 17 jaar en lijkt het jou leuk om samen met ons deze uitdaging aan te gaan?

Meer informatie of inschrijven kan via de website www.tourdefris.nl Heb je nog vragen? Mail deze naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

flyerafbeelding Tdf 204 BorderMaker