DSCN0096bbb BorderMaker

Top in de Kop, bestaat 25 jaar en is bij kunst- en tuinliefhebbers uit heel Nederland een begrip geworden. Deze bekendheid en de aantrekkelijkheid zal alleen nog maar groter worden door het samengaan dit jaar van de tuinenroutes ‘ Top in de kop’ en de ook in Noord Holland Noord bekende tuinenroute ‘De Groene Route’ onder de naam ‘Top in de Kop’.

12 mei wordt het 25 jarige jubileum en het samengaan van de twee tuinenroutes gevierd. Daarover leest u meer op de website en volgen nog persberichten. ‘Top in de Kop’, dezelfde naam maar een grotere keuzemogelijkheid en een nog betere afstemming op de eigen bezoekwensen. Tijdens zes open weekenden, worden ook dit jaar weer de mooiste privé-tuinen, beeldentuinen, ateliers en natuurvriendelijke kwekerijen opengesteld voor publiek. De groep bestaat uit enthousiaste tuinliefhebbers en kunstenaars in Noord-Holland, boven de lijn Alkmaar-Hoorn.

De open weekenden zijn op:

• 20 - 21 april

• 25 - 26 mei

• 22 - 23 juni

• 20 - 21 juli

• 10 - 11 augustus

• 7 - 8 september.

De openingstijden zijn van 11:00 tot 17:00. Bezoekadressen liggen vaak dicht bij elkaar.

Op onze website www.Topindekop.nl vindt u uitgebreide informatie over alle deelnemers, de actuele agenda en afwijkende openingstijden en kunt u uw eigen route samenstellen geheel en al afgestemd op eigen behoeften en voorkeuren.

Openstellingen kunnen door omstandigheden veranderen. Kijk daarom voordat u op weg gaat op onze website bij: www.topindekop.nl/agenda