Pagina 60 61 006bbb BorderMaker

Toneelgroep Contact is druk bezig met repeteren voor een nieuw stuk. Dit keer speelt men SJEU op het terrein van Belevingscentrum Veldzicht Hoeve in ’t Veld.

Wat kunt u verwachten?

Ontdek de levendige wereld van SJEU

Een meeslepende theatervoorstelling die het publiek meeneemt op reis door een landelijke setting vol intriges en conflicten.

Gaat de droom van de jeu de Boules Bond uitkomen en zal Belevingscentrum Veldzichthoeve worden uitgebreid met een heus Boulodrôme? De onderlinge verhoudingen op het boerenerf staan op scherp. Met een heuse hoorzitting, de nodige getuigenverklaringen, prachtige demonstraties en onthullende familiegeheimen wordt het publiek van locatie naar locatie meegenomen en is het getuige van de rechterlijke uitspraak,

SJEU biedt een unieke en boeiende theaterwandeling over het boerenerf, die zowel bij mooi als slecht weer kan worden ervaren en belooft het publiek mee te nemen op een onvergetelijke reis door droomplannen, spelregels, conflicten en hopelijk verzoening.

De voorstelling speelt zich af op verschillende plekken op het terrein en u zult dus kleine stukjes moeten lopen en soms een paar minuten moeten staan. Als u gebruik maakt van een rollator / rolstoel of slecht ter been bent,, raden wij u aan vooraf contact met ons op te nemen.

Speeldata:

woensdag 29 mei (première)

vrijdag 31 mei

zaterdag 1 juni

zondag 2 juni

Vrijdag 7 juni

zaterdag 8 juni

zondag 9 juni

Een groot woord van dank is er voor Constance en Joep Veldman van Belevingscentrum Veldzicht Hoeve in ’t Veld.

Bestel snel je kaarten via www.tgcontact.nl, de verkoop gaat snel en vol is echt vol!! Bestellen is ook mogelijk via 06-53358276 (na 19.00 uur).