flyer voorstellingbbbb

Najaarswolken, herfsttooien, nazomerdagen, onstuimigheid.

Voorstelling “NaGloeien” in de kunsttuin Nederlands Kremlin in Winkel

Stichting Cultuur binnen de Dijken presenteert voorstellingen van het totaaltheaterproject over de herfst! De volgende fase in de cirkel. Na de lente waarin alles ontwaakt en doorgroeit in een bloeiende zomer, ontdekken we plots dat de herfst is aangebroken. Een volgende generatie waar lente en zomer niet naar verlangen omdat ze het goed bewaarde geheim nog niet kennen. Onder onwelkome haargroei, rimpelige halsstreken en stijve botten bevinden zich ondeugende gedachten en onbevreesde verlangens: De Herfst.

Over de Herfst heeft een grote groep fijne mensen in 2 weken een voorstelling gemaakt onder leiding van professionals: “ NaGloeien”. Met dans , zang, theater, koor en bijzondere vormgeving is het een bijzondere en mooie voorstelling geworden. Bijzonder is dit jaar weer de locatie: het Nederlands Kremlin aan de Limmerschouw, de Kunsttuin in Winkel. De prachtige bouwwerken gaan dienst doen als decor van dit theaterstuk.

De voorstellingen van NaGloeien vinden plaats op zaterdag 3 en zondag 4 augustus, beide dagen om 13.00, 14.30 en 16.00 uur. De entree bedraagt 12,50 euro.

Je kunt reserveren voor voorstellingen van dit totaaltheaterproject via de website www.cultuurbinnendedijken.nl/webshop Voor meer informatie kunnen je mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 06-19505135