IMG 5723aa BorderMaker

Aankomend weekend 17 en 18 augustus is het alweer zover, het inmiddels traditionele “Nazomeren”.. De Stichting Vrienden Park De Meet is de afgelopen maanden met behulp van veel vrijwilligers weer avonden bezig geweest om de Vlindertuin er weer op en top uit te laten zien, de Vlindertuin is een onderdeel van park de Meet, het Groene hart, tussen Winkel en Nieuwe Niedorp.

Wij staan zowel op zaterdag als zondag voor u klaar om uitleg te geven over het ontstaan en wat er allemaal in de Vlindertuin te vinden is. Ook dit jaar hebben we een plattegrond voor u klaarliggen met alle bomen, heesters, struiken en vaste planten, zodat u ook zelf u weg kan vinden. Voor het eerst dit jaar zal er ook een paviljoen van Glasatelier Liéver Creatiéver van Annet Stibbe in de Vlindertuin staan.

En als kers op de taart hebben we 2 dagen muziek, op zaterdagmiddag treed de groep KaWe Djembe op en op zondagmiddag zal Endome een optreden verzorgen.

Gezien de weersvoorspellingen weer buitengewone tempraturen beloven is er bij ons de mogelijkheid tot het nuttigen van een koude versnapering.