kiellutters0406 068 640x480-BorderMaker

Deze maand doen wij weer een ledenloop. Wij komen bij u aan de deur in Lutjewinkel, om te vragen of u lid wilt worden van de Lutters. Dit bedraagt €12,50 voor een jaar. Hiermee ondersteunt u onze dorpsvereniging en zorgt u er mede voor dat de Lutters toffe activiteiten kunnen blijven organiseren. Een losse donatie mag natuurlijk ook. Wij komen met de collectebus en een QR code aan de deur.

Zaterdag 5 oktober vanaf 19.00 uur, Oktoberfest. Onbeperkt bier en lekkere snacks in een Tiroler of Dirndl pakje. All-in voor €30,- betaal vooraf via de mail, gepast aan de deur of met QR code. Wegens groot succes vorig jaar, doen we het nu gewoon nog een keer! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaterdag 12 oktober vanaf 15.00 uur, kinderactiviteiten. Leuke activiteiten en we hebben drinken en lekkers. Leeftijd is van 4 t/m 12 jaar.

Zaterdag 19 oktober 20.00 uur, Kienen. Je kan een Kienkaart kopen voor €1,- p.st. we spelen 8 rondes en de laatste zal rond 23:30 uur eindigen. Er zijn prachtige prijzen te winnen en natuurlijk een hele vette hoofdprijs!

Dorpsvereniging De Lutters