bluebbb

Old Time & Bluegrass Concerten In Memoriam Loek Lamers

Zaterdag 12 oktober

Aanvang 20:00 uur

In De Hooghe Heeren Herenweg 60, 1718 AG Hoogwoud

The Oldtime String Band

The Oldtime Stringband komt uit Hoorn en Amsterdam en speelt een mix van Bluegrass, oldtime en americana. Opgericht om een documentaire presentatie over koeienschilder Ruud Spil te begeleiden. Nu 10 jaar later zijn ze vier cd's, drie Engelse tours, een Californië tour een vele binnenlandse en Belgische optredens verder.

De eerste cd werd in eerste instantie als demo opgenomen. Door de vele positieve reacties hierop werd besloten de opnames in eigen beheer uit te brengen onder de naam “Gotta Stop Kickin 'my Dog Around”.

De tweede cd "Chicken Crows For Day" kwam in mei 2014 uit en werd uitstekend ontvangen door de verschillende media. Diverse radio-optredens waren het gevolg en goede recensies in tijdschriften(Revolver's Lust For Life) en websites zoals www.bealestreet.be en www.rootstime.be .

Bezetting: gitaar, banjo, contrabas, gitaar, mandoline en fiddle.

In 2016 hebben ze hun derde cd Cat's Got The Measles uitgebracht. Dit is weer een mix van eigen nummers, traditionals en een paar covers. In Engeland, België en Nederland verschenen diverse recensies in tijdschriften en op websites. De recensies waren allen positief tot zeer lovend.

Nummers van de drie verschillende cd’s worden veelvuldig op internationale internet radiostations gedraaid.

In het voorjaar van 2019 is de vierde cd uitgekomen Pretty Little Horses. De cd kreeg goede kritieken in binnen en buitenland.

Een samenspel van gitaar, fiddle, gitaar, banjo, mandoline, contrabas, vier stemmen en daarbij gevoegd de stem van zangeres Shelly O’day maakt het afwisselende maar zeker herkenbare geluid van de band.

The Oldtime Stringband is:

Ton Knol – gitaar, mandoline & zang

Ruud Spil – banjo & zang

Shelly O'Day – gitaar, autoharp & zang

Lidewij de Vries – fiddle & zang

Nico Druijf – contrabas, zingende zaag & zang

Garant voor een prachtige avond !

Entree: € 17,50

U kunt betalen bij de entree of door overmaking vooraf naar het nummer: NL62.RABO.0329.3144.24 ten name van H. van der Veen te Hippolytushoef.

Reserveren wordt aanbevolen. Dat kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geef dit bericht door aan buren, familie, vrienden en kennissen!