Afbeelding persbericht 002bbb

Body & Soul markt op zondag 20 oktober in Lutjewinkel

Op zondag 20 oktober, van 11:00 tot 16:00 uur vindt voor de tweede keer de Body & Soul markt in Lutjewinkel plaats. In Cultuurhuis De Kolk kun je een kijkje nemen in de keuken van leefstijl, spiritualiteit, en gezondheid. De toegang is gratis.

Ervaar wat 20 standhouders voor jou kunnen betekenen op het gebied van lichaam en geest.

Op de Facebook en Instagram pagina’s van de Body & Soul markt stellen de standhouders zich voor en kun je lezen welke diensten, producten en activiteiten zij aanbieden op de markt. Denk aan HSP coaching, intuïtieve en energetische massages, coaching met paarden en ezels, voeding en sport, NEI-therapie, voetreflex, biologische thee, hormonen en leefstijl, adem en huid, mindfulness, edelstenen, healingen en readingen, etherische oliën, en meer…

Geniet tijdens de markt van een kopje koffie of thee met wat lekkers of een heerlijke lunch, woon een workshop of presentatie bij of ervaar wat een behandeling bij jou teweeg brengt.

Kinderen kunnen (voor een kleine bijdrage) hun creativiteit de vrije loop laten met knutselen, zich laten omtoveren met schmink en de spanning van het grabbelen ervaren.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Leuk als je langskomt!

Check voor meer informatie onze facebook of instagrampagina.

Foto persbericht BS markt