000669 logohollandskroon

Netwerkbijeenkomst woensdagavond 19 november voor ondernemers in de sector Toerisme en Recreatie van de gemeente Hollands Kroon.

Toerisme en recreatie gaan een b(l)oeiende toekomst tegemoet in Hollands Kroon. De toekomst op toeristisch en recreatief gebied in eigen hand nemen. In de gemeente Hollands Kroon werken sinds enige tijd de gemeente Hollands Kroon, de werkgroep Toerisme & Recreatie van de OFHK en de VVV Top van Holland samen in het toeristisch Platform Hollands Kroon.

Het Toeristisch Platform Hollands Kroon is in 2014 gestart met de uitvoering van het toeristisch activiteitenplan. Eén van de resultaten is o.a. een nieuwe eigen website voor Hollands Kroon; www.bezoekhollandskroon.nl

Deze website is gelanceerd in juni 2014 en geeft de toeristische en recreatieve mogelijkheden van Hollands Kroon aan. U vindt hier bijvoorbeeld een evenementenkalender, wandeltochten, fietstochten, de overnachtingsmogelijkheden en toeristische attracties. Het is een verrassende website geworden. Niet alleen voor toeristen maar zeker ook voor eigen inwoners en ondernemers. Hollands Kroon heeft op toeristisch gebied veel meer te bieden dan dat je in eerste instantie denkt. Ondernemer heeft u uw eigen vermelding op deze website al gecheckt?

De werkgroep wil u graag bijpraten over wat er dit jaar gerealiseerd is, en wat er volgend jaar op stapel staat. En uiteraard hoe u daar als ondernemer bij aan kunt haken, met of zonder budget.

Hiertoe wordt er op woensdagavond 19 november 2014 een netwerkbijeenkomst georganiseerd in het gemeentehuis van Hollands Kroon, de Verwachting 1 in Anna Paulowna aanvang 19.30 uur.

Verder staat er een workshop Social Media & Facebook op het programma. U krijgt tips en leert trucs wat social media en Facebook voor uw organisatie kunnen betekenen. Zowel voor beginners als gevorderden wordt er een inspirerend en interactief programma geboden. De workshop wordt verzorgd door Thomas Lapperre van het bedrijf Bloeise.

Alle ondernemers in de sector Toerisme en Recreatie van de gemeente Hollands Kroon zijn zoveel mogelijk al digitaal uitgenodigd. Mocht de uitnodiging u nog niet hebben bereikt dan kunt u zich alsnog opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Het wordt een gezellige en informatieve avond.

We heten u als toeristisch en recreatieve ondernemer graag van harte welkom!