IMG 4387nnkkkk-BorderMaker

Zaterdag 20 en zondag 21 december staan de programma’s van Schagen FM in het teken van de Voedselbank Schagen.

Schagen FM zendt deze dagen uit vanuit een glazen huis op het terras van slothotel Igesz in Schagen om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de Voedselbank.

De weken voorafgaand aan het evenement haakt Schagen FM al aan bij een actie van de regionale omroep RTV Noord-Holland. Die omroep doet mee aan een actie van alle regionale omroepen waarbij houdbare producten worden ingezameld. De studio van Schagen FM is één van de inzamelpunten.

Tijdens het ‘glazen huis’ wordt op verschillende manieren geld ingezameld. Bezoekers en luisteraars kunnen tegen betaling platen aanvragen en er is een rad van fortuin. Basisscholen in de gemeente Schagen wordt gevraagd ook mee te doen door met de leerlingen acties te bedenken.

De Rotary Schagen doet ook een flinke duit in het zakje met de organisatie van de SantaRun. Deelnemers lopen in een kerstpak een route van 3 kilometer door Schagen. Meer informatie over de SantaRun staat op http://schagen.rotarysantarun.nl/

Ondernemers in Schagen wordt gevraagd prijzen beschikbaar te stellen voor de actie. Ondernemers die de actie steunen worden uiteraard genoemd in het programma en op de facebookpagina www.facebook.com/schagenfmvoordevoedselbank

Meer weten of de actie ondersteunen? Mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel Ed van Oerle op 06 23 71 28 85.