IMG 6382 640x480-BorderMaker

Vorig jaar heeft u kunnen genieten van de voorstelling 'Thuis is waar je kleren hangen' die we op de planken gezet hebben.

Wij hebben er ook erg van genoten en via onze website en sociale media is het mogelijk om nog één keer terug te kijken naar alle voorbereidingen achter de schermen voor de uitvoeringen van vorig jaar. U vindt deze film op onze website www.kna1927.nl onder 'Dit is de vereniging > Video's' of via onze facebookpagina 'Toneelvereniging Kunst na Arbeid '27'

IMG 6362 640x480-BorderMaker

Dit jaar spelen we de klucht “Eens in de duizend jaar” wat hopelijk net zo’n succes zal worden. Er ontstaan weer genoeg hilarische en hectisch momenten, dus als u ook zin heeft in een avondje lachen mag u het niet missen. Kom gewoon kijken op 6, 13 of 14 maart. Wilt u door ons op de hoogte worden gehouden via email, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  om op onze mailinglijst te komen. We sturen u dan maximaal twee emails per jaar in de maanden voorafgaand aan de uitvoeringen.