IMG 2372-BorderMaker

Vol enthousiasme heeft toneelvereniging Molière zich gestort op het tragikomische “Nu even niet, nu even wel” van de bekende toneelschrijfster Maria Goos.

Het is een stuk over mannen- en vrouwenvriendschappen en de bijbehorende conflicten, zó uit het leven gegrepen, vol levensechte dialogen. De regie is in handen van Patrick Kool.

In het eerste deel zien we de mannen, gespeeld door Arjo Balder,Peter Boersma, Adri Wijnker en Kees de Winter op hun maandelijkse bijeenkomst in een zaaltje boven het Grand Café: weemoedige verhalen en pittige confrontaties, gelardeerd met de nodige humor, maar niet alles is zo leuk als het in het begin lijkt.

Na de pauze vier vrouwen (Karin Beukers, Lia Steur, Evelien Vlaar en Els ten Vregeler) in hetzelfde zaaltje. Het is inmiddels een jaar later. De vrouwen hebben allemaal een bepaalde relatie met de mannen. Drie zijn uit op een stevige afrekening met nummer vier, maar hoe anders kan het lopen!

Is uw belangstelling gewekt? Kom dan kijken op 14, 20 of 21 maart in dorpshuis De Mafkikker, Dorpsstraat 38A te Oude Niedorp. De zaal is open vanaf 19.15 uur, de voorstelling begint om 20.00 uur. Na de voorstellingen op de vrijdag dj Y-Droit en op de zaterdagen live muziek van Bad Habit.

Kaarten à € 6,- zijn te koop bij Kapsalon De Hoofdzaak, Dorpsstraat 30 in Oude Niedorp (0226-421975). U kunt ook telefonisch of per e-mail bestellen bij Arjo Balder, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06-51268430. Dan liggen de kaarten op de speelavonden voor u klaar bij de kassa. Kaarten zijn ook tijdens de speelavonden aan de zaal verkrijgbaar.