not0903 640x480

Het zit er weer aan te komen, de jaarlijkse uitvoering van jeugdmusicalvereniging De Notenkrakertjes uit Winkel.

Dit jaar hebben wij voor de eigentijdse musical “De Club van lelijke kinderen” gekozen. De club van lelijke kinderen is het inmiddels bijna klassieke boek van Koos Meinderts, geschreven in 1987, maar nog steeds actueel

Onze groep bestaat dit jaar uit 34 talentjes! Zij hebben onder leiding van Paul Beers en Marian Wijnker een half jaar weer hun uiterste best gedaan om een leuke musical op de planken te zetten!

Korte samenvatting:

Schone straten, gratis amusement en geen lelijke kinderen meer. Dat belooft Generaal Isimo. En wie wil dat nou niet? Natuurlijk wordt hij gekozen tot nieuwe leider van het land. Maar als hij zijn beloftes daadwerkelijk nakomt ontstaat er onrust. Want honderden kinderen laten verdwijnen, ook al zijn ze lelijk, dat kan toch eigenlijk niet? Gelukkig zijn twee van hen, Paul en Ellen, ontsnapt. Krijgen zij het voor elkaar om een eind te maken aan deze nachtmerrie? En waar is trouwens de koningin gebleven?

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan zaterdag 21 maart om 20.00 of zondag 22 maart om 14.00 naar de zaal van Café Beentjes in Winkel. De toegang voor kinderen tot 12 jaar bedraagt 5 euro en voor volwassenen 8 euro.

Reserveer alvast een plekje in de zaal: 0226-411776 / 0226-413046