IMG 4355-BorderMaker

Wat ontwikkelt de natuur zich snel!! Het spuit uit de grond! Bent u ook heerlijk aan het werk in de tuin en heeft u ambitie om mee te doen met ons tuinenevenement “Nazomeren in Niedorp”?

Aarzelt u dan niet te lang met het opgeven van u als deelnemer. Dit kan nog tot uiterlijk 30-04-2015. Deze grens is getrokken, omdat er ook een Nazomerkrant gedrukt moet worden met daarin de bijbehorende plattegronden. Meldt u zich na deze datum aan dan komt u niet in de krant en dan heeft u geen deelnemersnummer, u krijgt dan wel van ons de Nazomervlag.

Tegenwoordig kunt u zich vrij eenvoudig via onze website opgeven. Vindt u dit nog lastig dan kan u zich ook gewoon opgeven bij de contactpersoon van de kern waarin u woont.

Zaterdag 15 en zondag 16 augustus 2015 “ Nazomeren in Niedorp”.

Tijdens dit gastvrije en gratis evenement in alle kernen van de voormalige gemeente Niedorp kunt u van 10.00 uur ’s morgens tot 17.00 uur ’s avonds genieten van tuinen, muziek, kunst, musea, fotografie etc. In de speciale nazomerkrant staat aangegeven welke tuinen etc. meedoen. Deze krant kunt u krijgen op de adressen in de kernen. Alle deelnemers aan het evenement hebben een Nazomervlag hangen.

U kunt ook op onze website kijken naar de deelnemers aan dit evenement www.nazomereninniedorp.nl

De voormalige gemeente Niedorp is opgenomen in de huidige gemeente Hollands Kroon en bestaat uit de volgende kernen: Haringhuizen, Barsingerhorn, Winkel, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, ’t Veld, Lutjewinkel, Zijdewind en Kolhorn.