DSC05698 Custom

Zondag 21 juni bestaat Baggerdag tien jaar!

Dit vieren wij met een extra grote editie van Baggerdag, meer spellen en mogelijkheid tot meer deelnemers. Baggerdag is een sportieve 10-kamp middag voor kinderen met activiteiten als een reusachtige survivalbaan, baggervoetbal en een buikschuifbaan van wel 40 meter. Er is dit jaar een extra opblaas spel: de super Vulcano. Op deze piramide kan je van 2 kanten tegelijk omhoog klimmen en naar beneden glijden.

DSC05714 Custom

De kinderen strijden in twee leeftijdscategorieën, 8 t/m 10 jaar en 11 t/m 14 jaar. Op elk onderdeel spelen 2 teams tegen elkaar, het team met de meeste punten is aan het einde van de middag de Baggerdag kampioen!

Voor de kinderen onder de 8 jaar is er een kidscorner ingericht met onder andere een zandbak en glijbaan.

Ben je binnenkort jarig? Kom je verjaardagsfeestje vieren op Baggerdag met je vriend(inn)en. Kaarten in de voorverkoop kosten slechts €7,50, aan de kassa zijn ze €10. Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar tot en met 18 juni. We hebben een maximaal aantal deelnemers, dus vol = vol! .

De gratis Baggerdag bus rijdt langs verschillende dorpen rondom Baggerdag om de kinderen op te halen en weer thuis te brengen, check voor exacte plaatsen en tijden www.baggerdag.nl. Het is wel verplicht om droge kleren mee te nemen als je met de bus mee wilt. Er is na afloop de mogelijkheid om je te douchen.

DSC05767 Custom

Baggerdag begint om 13.00 uur en zal tot ongeveer 17.00 uur duren. Baggerdag wordt georganiseerd door 7 vrijwilligers uit de omgeving van Barsingerhorn.

Op onze website www.baggerdag.nl kun je je aanmelden, ook vindt je hier filmpjes en foto’s van vorige Baggerdagen.

Foto's: Ingezonden