IMG 9417 BorderMaker

Jeugdmusicalvereniging De Notenkrakertjes uit Winkel wist tijdens de twee voorstellingen van afgelopen weekend net als de voorgaande jaren weer uitverkochte zalen te trekken.

In de achterzaal van café Beentjes stonden de uitvoeringen het afgelopen weekend op het programma.

IMG 9418 BorderMaker

Ouders, grootouders, familieleden en andere belangstellenden kwamen te kijken en te luisteren naar de jeugd. De vereniging die vorig jaar nog het dertigjarig jubileum vierde, kwam deze keer met de eigentijdse musical “De verborgen vallei” op de planken. Door de moderne techniek waren er veel beeldwisselingen te zien in het decor. Naast de jeugd, die door veel oefenen een geweldig stuk heeft neergezet, kan de vereniging ook niet zonder de vele vrijwillig(st)ers, die op de achtergrond altijd een grote steen bijdragen aan het succes van de optredens. De vereniging is zelfs zo succesvol, dat er een wachtlijst is voor nieuwe leden.

IMG 9439 BorderMaker

Ook dit jaar willen wij een grote pluim uitdelen aan de vele mensen die hebben meegewerkt aan het slagen van de voorstellingen.

Volgend jaar zal er zeker weer een nieuwe uitvoering komen, mocht hierover nieuws te melden zijn, dan leest u dat als eerste op PeWi's Nieuwspagina.

IMG 9445 BorderMaker