artikelfotoHNB

Volgende week zaterdag 16 april om 15.00 uur is het zover, dan gaan de taartenbakkers van Niedorp en omstreken het tegen elkaar opnemen tijdens de eerste editie van Heel Niedorp bakt!

Het beloofd een spannende maar vooral gezellige middag te worden, want de aanmeldingen blijven binnenstromen. Van een bokkenpoottaart tot een dadeltaart, de organisatie ziet nu al dat er veel creativiteit in de taarten wordt gelegd, maar benadrukt dan bijvoorbeeld een lekkere appeltaart met een eigen ‘touch’ ook zomaar de winnende taart kan zijn.

taart1

Daarnaast steun je het goede doel als je meedoet want als de taarten worden ingeleverd, zal de helft gelijk worden afgesneden en worden weggebracht door Maaltijdvoorziening van Wonen Plus Welzijn naar hun leden (senioren).

taart2

Elke categorie heeft een eigen jury en een eigen leuke prijs. Uit deze winnaars wordt de beste taartenbakker van Heel Niedorp bakt! 2016 gekozen. De winnende taart wordt in productie genomen door Bakker Koning uit Nieuwe Niedorp. De opbrengst hiervan zal ten goed komen aan Kinderdorp Niedorp.

taart3

De jury van de eerste editie van Heel Niedorp bakt! bestaat uit Bakker Koning, Paula Smit van Amazing Cakes in Nieuwe Niedorp, Peter & Mieke Otjes van de gelijknamige levensmiddelenwinkel in Winkel en Tante Thea bekend van de vroegere bakkerswinkel aan de Dorpsstraat in Nieuwe Niedorp. De presentatie van het taartenfeest is in handen van Nel Groet, directeur van obs De Kolk en obs De Mient.

taart4

Naast de taartenbakkers en hun supporters is iedereen die gek is op een stukje taart of gezelligheid van harte welkom in het Sportcafé van de Niedorphal.

Inschrijven kan nog tot a.s. woensdag 13 april op www.heelniedorpbakt.nl en het laatste nieuws is te volgen op de Facebookpagina van het evenement www.facebook.com/heelniedorpbakt