IMG 1753 BorderMaker

Baggerdag is de jaarlijkse activiteitenmiddag waarbij alle spelletjes in het teken van modder staan.

Oftewel, een goed excuus om samen met je vrienden door de bagger te rollen, zonder dat je moeder hier moeilijk over mag doen.

Zondag 19 juni 2016 is het eindelijk zover, Baggerdag gaat weer van start. Als je tussen de leeftijd van 8 en 14 bent, kan je je samen met vrienden en vriendinnen opgeven om de leukste dag van het jaar te beleven. De teams (van 6 tot 10 man) zullen worden ingedeeld in leeftijdsgroepen, zo hoeven de jongsten niet tegen de oudsten te strijden.

Baggerdag zal plaatsvinden op de ijsbaan in Barsingerhorn en begint om 13:00. De poorten zijn vanaf 12:45 geopend. Voor de deelnemers rijdt er een gratis bus die je ophaalt en om 17:00 weer thuisbrengt. Let wel op, voor iedereen die gebruik maakt van de bus is douchen verplicht. Op de site kan je zien langs welke dorpen deze te gekke gratis bus rijdt.

Laat je spierballen zien bij het spijkerbroekhangen of kijk hoe vies je kunt worden met baggervoetbal. Een dag waarin je kan ravotten en stoeien. Hoe viezer hoe beter. Niks is te gek bij Baggerdag. Meld je gelijk aan op www.baggerdag.nl, want op is op. En tot slot nog een handige tip: vergeet je zwemkleding niet mee te nemen.