IMG 0536 BorderMaker

Tony Junior, Moksi en dj-groep ChildsPlay. Niet de eerste de beste namen uit de dance-scene, wél de eerste dj’s die Zomerpop heeft bevestigd!

Ook Haverklap en Johnny Black geven zaterdag 3 september hun dampende visitekaartjes af in de dance-tent van het festival. Zo wordt het weer een veelzijdig feest in Hoogwoud, met onder meer ook De Staat, Fresku, Lucky Fonz III, en 90's & 00’s Reloaded.

Als je Steve Aoki mag ‘joinen’ in de slotact van Mysteryland, dan tel je mee. Als je deze dj vervolgens weet te strikken voor Zomerpop, dan ben je als organisatie zo trots als een hond met zeven lullen! We hebben het natuurlijk over Tony Junior, de man met wereldwijd 638.000 Facebook volgers die eerder dit jaar samen met Tiësto een nummer 1 hit scoorde met ‘Get Down’. Met zijn opzwepende EDM sound weet hij de tent zeker op zijn kop te zetten.

Energie en creativiteit

De scheerlijnen van de Dance-tent op Zomerpop zullen ook strak staan tijdens de set van ChildsPlay. Deze groep dj’s staat bekend om zijn unieke combinatie van energie en creativiteit. Na 5 EP’s onder het fameuze label Chuckie noteerden zij dit jaar met ‘Bobbel’ hun eerste radiohit. En dit is gegarandeerd nog maar het begin!

Niet te missen

En dan dj-duo Moksi. Met boekingen op Tomorrowland en Mysteryland zijn ook deze mannen bepaald geen onbekenden meer. Beukende UK Garage en een vleugje deep house: een act om niet te missen. Dat geldt ook voor Haverklap, het aanstormende talent dat door producer Fedde Le Grand wordt aangestipt om in de gaten te houden. Regionale held Johnny Black zal net als in Mojo’s Alkmaar knallen met deep-/techhouse en funky sounds.

90's & 00's Reloaded

Tot slot een speciale vermelding van een speciale act: de 90's & 00’s Reloaded. In een vijf(!) uur durend spektakel op de Rabobank Stage komen deze heerlijke muziekjaren weer helemaal tot leven. Van klassiekers tot guilty pleasures: het wordt één groot feest der herkenning van 20:00 tot 01:00 uur. So put on your dancing shoes!

Twee dagen genieten

Naast genoemde namen verwelkomt Zomerpop zaterdag 3 september tevens Beans & Fatback, Thijs Boontjes show- en dansorkest, Let Truttes, The Accelerators e.v.a.. Ook op vrijdag 2 september biedt het festival een topprogramma, met o.a. BigBird (de eindbazen onder de coverbands).

Complete line-up en tickets: www.zomerpop.nl.