IMG 9853 BorderMaker

Aanstaande weekend is het dan zo ver.

Schutkermis 2016

3-4 en 5 september de laatste schutkermis.

Eerst even iets rechtzetten. De dj voor de kinderdisco heet niet Stefan Cuni maar Stephan Cuny. Hoeveel fouten kun je maken in een naam. Stephan, sorry hiervoor.

Dan de laatste Schut.

Zaterdagmorgen begint het bestuur met koffie en gebak bij Marga in de Prins Maurits. Daarna worden de spelletjes klaar gezet. Om 13.30 uur begint het inschrijven van de deelnemers voor de kinderkermis. 14.00 uur gaan voor de laatste keer de ballonnen de lucht in. Daarna beginnen de kinderspelen. Positief is dat dit niet de laatste kinderspelen zijn.

Na de prijsuitreiking omstreeks 16.15 uur begint de kinderdisco onder leiding van dj Stephan Cuny. Na Stephan om ongeveer 17.00 uur neemt onze Nierupper uit ’t Veld, Paul Vlaar het over om de sfeer op te voeren naar kermisgevoel. Om 22.00 uur gaan the Very 80s los tot bedtijd.

Zondag Boardingvoetbal voor de jeugd vanaf ongeveer 10 jaar. Inschrijven vanaf 15.00 uur. Dj Berry geeft alvast een gezellig muziekje, hij zal na de boardingvoetbal het publiek voorbereiden op de komst van Dries Roelvink.

Dries zal vanaf omstreeks 19.00 uur de gezelligheid samen met jullie verder op peil brengen. Na Dries gaat dj Berry verder tot 23.00 uur. Vanaf 22.00 uur begint in de Prins Maurits het avondprogramma met dj Dave Bullens. Dave zal op zijn brabantse manier samen met jullie verder feesten tot in de kleine uurtjes.

Maandag vanaf 15.00 uur zit Paul Vlaar voor aan de lange tafel voor de altijd gezellige schutmaandagmiddag.

Op de agenda staat. “Hoe gaan we dit volgend jaar doen?” Voorstel Pinkster?

Vanaf 21.00 uur brengt dj Dave Bullens jullie naar het einde van de schut.