IMG 1163 BorderMaker

Vier grote tenten, een sfeervol festivalterrein en natuurlijk weer aansprekende artiesten op het affiche.

De acts op vrijdag 2 en zaterdag 3 september variëren van pop, rock, punk en hiphop tot techno, party-dj’s en zelfs theater. Zomerpop in Hoogwoud biedt plezier voor iedere liefhebber van muziek én gezelligheid!

Ook deze editie sieren enkele grote namen de line-up. De Staat, Fresku, The Brahms, Les Truttes, Lucky Fonz III, Beans & Fatback. Met name De Staat live in West-Friesland meemaken is een buitenkans. Menig festivalliefhebber kijkt likkebaardend op YouTube hoe deze formatie het publiek inpakt op grote festivals als Pinkpop.

Zoals het publiek van Zomerpop gewend is, zal ook de Dance-tent de grond weer doen trillen. Onder meer Tony Junior, Moksi en ChildsPlay, enkele van de meest getalenteerde dj’s uit de Nederlandse techno- en housescene, geven dampende sets weg. Hou je meer van dansklassiekers en guilty pleasures? Kom dan zaterdag naar het vijf uur durend spektakel van de 90's & 00’s Reloaded op de Rabobank Stage! Als surprise-act verwelkomen wij zaterdag de theaterwagen van Bleekveld… Zomerpop is van alle markten thuis!

Tot slot, of eigenlijk om mee te beginnen, start Zomerpop natuurlijk weer met het fameuze Zomerpop diner op vrijdag 2 september. Ook deze avonds biedt een muzikaal topprogramma, met o.a. BigBird (eindbazen onder de coverbands), Party & Bullshit en Stifler’s Ugly in Vuigland.

Meer informatie over de complete line-up en de speeldata? Check de website en de Facebookpagina van Zomerpop.

Ticketverkoop: www.zomerpop.nl.