IMG 3414 BorderMaker

Over 2 weken is het eindelijk zover.

Dan gaat de allereerste editie van de Metakittrun, een spannende en uitdagende 1100 km durende reis dwars door Nederland en Duitsland van start. Zaterdag 24 september staan er bijna 30 (!) auto’s aan de start en zij zullen zich verzamelen op het kerkplein in ’t Veld. De start is om 08:30 en we nodigen dan ook iedereen van harte uit om familie en bekenden uit te zwaaien.

Aanstaande zaterdag 10 september hebben we ook nog een tussentijdse actie verzonnen. Er gaat een cursus gegeven worden, die je niet 1,2,3 zal volgen. Een natte periode is achter de rug, een droge aanstaande, dus het is tijd, onder leiding van een echte mollenvanger, mollen te vangen. We hebben een pracht van een locatie weten te vinden om deze workshop te huisvesten. Geef je snel op (tot vrijdagavond 23:00 uur) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en verzeker je van een leuke en leerzame ochtend/middag. Want vol=vol. De kosten bedragen € 30,= p.p. (incl. Klem) en een heel groot gedeelte gaat rechtstreeks naar Metakids, het goede doel waarvoor we de publiciteit opzoeken en geld voor ophalen.

Daarnaast zal, nee we zijn er nog niet, de opbrengst van het verkoop stalletje bij Mark en Marlinda Wijnker ook volledig naar Metakids toe verhuizen. Onze Metakittrun auto staat er ook en alleen deze morgen is er (met Metakitt) een eenmalige actie. Er kan namelijk (virtueel) worden mee gereden tijdens de Metakittrun. De motorkap is voorzien van zwart/wit geblokte vlakjes en voor maar € 10,= mag u zelf bepalen wat er op dat vakje komt. Bij ieder ingevuld vakje krijgt u een leuk en uniek aandenken. Ik zeg doen! #bentuertocheenbeetjebij

Tot zaterdag bij Mark en Marlinda!

Vriendelijke groet namens de Metakittrun organisatie

Jim, Jeroen, Mark en Sven