IMG 4064 BorderMaker

Tiende Dorcas Gala Diner in “de Rijd” brengt € 2.240,00 op.

Voor het 10e Dorcas Gala Diner kwamen zo´n 60 gasten naar Restaurant “de Rijd” in Nieuwe Niedorp. Marcel en Suzanne Bark verwelkomden ze met een welkomstdrankje. De zaal was sfeervol aangekleed en tegen half acht had iedereen een plekje gevonden aan een van de tafels. Traditiegetrouw werkte het personeel belangeloos mee aan deze avond. Een prachtig voorbeeld van betrokken medewerkers die oog hebben voor de noden in de wereld. Na het welkomstwoord werden de eerste gerechten feestelijk opgediend. Op het menu stond een zeven gangen Amuse Diner.

Het voordeel van dit concept is dat de gasten gedurende het diner van plaats kunnen wisselen. Tussen de gangen door werd er opgetreden door Marieke Hink en Iris, die prachtige Country & Western muziek ten gehore brachten. Ook zij traden belangeloos op. Aan het einde van deze avond maakte Marcel Bark bekend dat er een bedrag van € 2.240,00 naar het Dorcas weeskinderen project in Arusha, Tanzania gaat. Dit project wordt door de Dorcas Ondernemers Noord-Holland Noord al vanaf 2001 ondersteund.

In zijn slotwoord bedankte Adri Wijnker van Dorcas Marcel en Suzanne Bark en hun personeel voor hun inzet en benadrukte hij het belang van dit soort activiteiten voor Dorcas. In totaal hebben de 10 Dorcas Gala Diners samen een bedrag van € 30.000,00 opgebracht voor diverse projecten van Dorcas.

Ondernemers zoals Marcel en Suzanne Bark zijn voor Dorcas van onschatbare waarde.

Adri Wijnker

Dorcas Ondernemers NHN