toneel16 Custom

Toneelgroep Togido is druk bezig de laatste puntjes op de i te zetten voor haar jaarlijkse toneeluitvoering.

Er wordt nu 2x per week gerepeteerd en de aankleding van het decor krijgt meer vorm. De uitvoeringen vinden plaats vrijdag 25 en zaterdag 26 november. in dorpshuis t Zwaantje aan de Kerkweg 30b in Veenhuizen(gemeente Heerhugowaard) Aanvang is om 20.00 uur. De entree is € 7,50 inclusief een kopje thee of koffie.

Zondagochtend in huize Stoetenweg. Het lijkt een rustige dag te worden, maar dat verandert wanneer de heer des huizes, Eugéne van Stoetenweg, tussen de reclamefolders een brief uit België vindt. De brief is afkomstig van ene Sjef, verre familie van de heer des huizes. Hij schrijft dat hij binnenkort zijn familie met een bezoek zal vereren. Er staat geen achternaam, adres of telefoonnummer in de brief dus is het voor de familie niet mogelijk hun te vragen het bezoek uit te stellen i.v.m de op handen zijnde verloving van hun dochter Marie-Claire met Willem Jan.

Op deze zondagochtend staat Sjef, onverwacht met vrouw en zoon op de sjieke stoep van huize van Stoetenweg. Dat deze familie niet zeer gelukkig is met dit bezoek ontgaat de zwaksociale Sjef volkomen. Als hij dan ook nog terloops laat weten veertien dagen te zullen blijven, raken de van Stoetenwegs lichtelijk in paniek.

Kijkt u eens op onze website, daar vindt u onder andere de rolverdeling.

www.toneelgroeptogido.nl