IMG 4616 640x480 BorderMaker

Van 2 tot en met 6 maart 2017 is het weer tijd voor de mooiste overdekte bolbloemenshow van Nederland: de Lentetuin Breezand.

Jong en oud kunnen zoals ieder jaar weer genieten van duizenden kleurrijke bloemen en een rijk gevulde beursvloer.

Op donderdag 2 maart 2017 opent de 37ste Lentetuin Breezand haar deuren voor het publiek. Duizenden tulpen, narcissen, krokussen, hyacinten, calla’s, lelies en vele andere bijzondere bolgewassen staan in showkwaliteit op de Lentetuin om zich van hun beste kant te laten zien aan de ruim 20.000 bezoekers. In fraaie presentaties, decoraties en bloemstukken zorgen de bloemen voor inspiratie en een ultiem voorjaarsgevoel.

Vele handen maken licht werk. De stichting wordt namelijk ieder jaar geholpen door ruim 160 vrijwilligers. Sterker nog, de hele organisatie van de Lentetuin bestaat uit vrijwilligers.

Beurs

Naast de bloemenshow is er ook een uitgebreide Voorjaarsbeurs met een breed scala aan artikelen voor eigen huis en tuin. Voor het vakpubliek is een speciale Agri Vakbeurs opgezet. Bekende, maar ook nieuwe standhouders zorgen voor een gevarieerd aanbod aan artikelen voor eigen huis en tuin. Uiteraard is er ook een restaurant voor een lekker versnapering, lunch, diner of gewoon een kopje koffie. Voor de kleintjes is er het gezellige ‘kindertuintje’ waar ze kunnen meedoen met verschillende spelletjes en een kleurwedstrijd. Kortom: de ingrediënten voor een heerlijk dagje uit.

Kom ook naar de Lentetuin Breezand en vier de lente! Kijk voor meer informatie op www.lentetuin.nl.

De Lentetuin Breezand wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank Kop van Noord-Holland.