holl kr

Huisbezoeken voor aanvraag paspoort, identiteitskaart en rijbewijs

Sinds half mei 2018 komen we bij de inwoners thuis om een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs aan te vragen. Deze werkwijze is gestart als pilot en na een succesvolle periode heeft het college besloten hiermee door te gaan.

Hoe werkt het?

Op onze website vult u het formulier in van het product dat u wilt aanvragen. U ontvangt via de mail van ons een link om een afspraak in te plannen. Dit kan bij u thuis of op een andere (openbare) locatie naar keuze in Hollands Kroon. Een van onze medewerkers komt bij u thuis langs om de identiteitscontrole te doen en de aanvraag met u af te ronden. U rekent tijdens het huisbezoek het product af met de medewerker met een pinbetaling. Het document krijgt u een week later thuisbezorgd. Dit scheelt u twee ritjes naar Anna Paulowna.

Hoe maak ik hiervoor een afspraak?

Op onze website vindt u een stappenplan hoe u een product via onze website kunt aanvragen en een afspraak kunt maken. U rekent tijdens het huisbezoek het product af met de medewerker met een pinbetaling. Ook vindt u hier het antwoord op veel gestelde vragen.