holl kr

De gemeenten Den Helder, Hollands Kroon, Schagen, Texel hebben een sponsorovereenkomst met Stichting Sail Den Helder ondertekend.

Hiermee dragen de vier Noordkop gemeenten actief bij aan dit prachtige maritieme zeilevenement. Tegelijkertijd biedt het een economisch impuls voor de regio door het grote aantal bezoekers dat wordt verwacht in de haven van Den Helder.

Activiteiten op het evenemententerrein

Tijdens het evenement krijgen de vier gemeenten de gelegenheid om een gedeelte van het evenemententerrein in te vullen en zo toerisme, streekproducten, projecten enzovoorts onder de aandacht te brengen. Daarnaast is er gelegenheid voor het houden van bijeenkomsten, seminars en congressen. Al met al biedt Sail Den Helder 2017 een geweldige mogelijkheid om de Noordkop te promoten. De Kop Werkt! De sponsorovereenkomst wordt betaald uit het regionale investeringsfonds

'De Kop Werkt!'

De vier gemeenten dragen elk € 50.000,- bij. Sail Den Helder 2017 heeft in combinatie met de Marinedagen alle potentie om nationale en internationale exposure te genereren voor de Kop van Noord-Holland.