DSC02354 1 BorderMaker

Op zaterdag 27 januari 2018 organiseert muziekvereniging Samen Voorwaarts wederom een spetterende Beierse Benefietavond in Dorpshuis Harmonie in ’t Veld.

Een gezellige avond met elkaar. Vol met Beierse muziek en bijzondere acts. Een avond die garant staat voor veel plezier met goed gezelschap. En natuurlijk zijn er weer een aantal spetterende acts. Uiteraard ontbreekt de Apfelstrudel, een biertje, wijntje of frisje niet en kunnen ook de beentjes van de vloer en de polonaise kan geoefend worden. Na het programma kan er uiteraard nog verder genoten worden onder het genot van een drankje en toepasselijke muziek. Een ideaal personeelsuitje of lekker uit met de vriendengroep. Maar ook leuk met familie.

De opbrengst van de avond is voor Samen Voorwaarts.

Zet hem dus alvast in de agenda!

Zeker een cadeautip voor de aankomende feestdagen!

Kaarten zijn voor € 10,- te verkrijgen bij

- Kapsalon Margret, Leliehofstraat 16, 1704 CH in Heerhugowaard

- Idema Administratie en Advies, Havenstraat 41 A, 1736 KD in Zijdewind

- Garage De Waard, Kerkstraat 47 A, 1738 BH in Waarland.

Per e-mail kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DSC02377 BorderMaker

We beginnen vanaf 19.30 uur met heerlijk zelfgemaakte Apfelstrudel of Apfeltorte en koffie of thee maar natuurlijk kunt u ook meteen beginnen met een pul bier.

Dorpshuis Harmonie is helemaal in Beierse stijl aangekleed net als Samen Voorwaarts zelf, voor een Beiers gevoel. En om dat gevoel te versterken kan men zelf ook in traditionele Beierse kleding komen. Niet verplicht natuurlijk! Voor de consumpties gebruiken we consumptiebonnen van € 2,- Als vereniging proberen wij de financiën op orde te houden. De opbrengst van de avond komt dan ook geheel ten goede aan onze muziekvereniging Samen Voorwaarts.

Een aantal jaren geleden hebben wij besloten om de vereniging zoveel mogelijk draaiende te houden met dat waar wij het beste in zijn, muziek maken. Samen Voorwaarts steekt veel tijd en geld in de opleiding van de jeugd. Zo hebben we op dit moment veel jonge muzikanten in ons orkest Junior Stars. Muziek maken is leuk maar samen nog veel leuker. Inmiddels zijn de voorbereiding al in volle gang. Zo heeft ons lid Jaap Stolze helemaal zelf prachtige Alpenhoorns van hout gemaakt. Vorig jaar waren het er twee. Dit jaar zijn ze nog mooier gemaakt. En zelfs de derde ook al bijna klaar. Uiteraard zullen deze op de avond zelf te zien en te horen zijn. Graag zien we u allen tegemoet op deze benefietavond.

DSC02359 BorderMaker

Kerst met Samen Voorwaarts

16 december is Samen Voorwaarts met een kerstconcert te horen in de Grote Kerk op de Markt in Schagen op uitnodiging van onze zustervereniging de Schager Harmonie. De zaal is open om 19.30 uur en de aanvang is 20.00 uur. De toegang bedraagt € 5,-. Samen Voorwaarts zal het concert beginnen.

Tijdens dit concert zullen onze jeugdleden Ian Mens, Brianna Mens en Riemer Hoekenga hun debuut maken in het grote orkest van Samen Voorwaarts. En daar zijn we ontzettend trots op! Het programma in de grote kerk op de markt bestaat uit prachtige kerstnummers om alvast in de juiste kerstsfeer te belanden. Internationale kerstnummers maar ook een bijzonder bewerking van Mary’s Boy Child en een prachtige uitvoering van Give us Peace met een solo voor twee trompetten.

Een deel van dit programma zal ook op tweede kerstdag tijdens de viering in de Martinus kerk in ’t Veld worden gespeeld aanvang 11.00 uur.

Dus mocht u het regionale debuut van onze Ian, Brianna en Riemer op 16 december missen?

Op 26 december gaan zij op herhaling in hun eigen Martinuskerk!