IMG 3280 BorderMaker

Toetti

Afgelopen week is ons opleidingsorkest begonnen met nieuwe muziek, dit is al wel winterse muziek. Naja, eigenlijk kerstmuziek. Want we gaan een super leuk, anders dan andere jaren, kerstconcert organiseren. Dit keer een eigen concert voor Toetti en voor het “grote orkest” Dan zit je op een avond lekker te overdenken wat we dit jaar nou weer een keer gaan doen. Een ander concert, los, enthousiast en vooral gezellig. En toen kwamen we op de titel: Toetti’s foute kerstfeest! We gaan dus allemaal fout, dus pak allemaal maar die foute kersttrui uit de mottenballen.

Samenwerking met …

Ook zijn we een samenwerking aangegaan, dit keer met Lianne Kenter van De Zangfabriek. Zij is sinds kort gevestigd in het Cultuurhuis in Lutjewinkel. Houdt je dus van zingen? Meld je dan snel aan voor het kerstkoor en zing samen de sterren van de hemel. Elke les worden de stemmen opgewarmd om daarna samen de leukste en mooiste kerstliedjes te zingen. Er wordt samen toegewerkt naar een spetterend en sfeervolle kerstshow met Toetti in De Huyskamer in Lutjewinkel. Dit concert is op 22 december van 16.00 uur tot 17.00 uur.

Lianne Kenter is dirigente van het kinderkoor in Ursem, zingt in verschillende bandjes en geeft zangles op verschillende muziek- en basisscholen in de regio. De zanglessen zullen zijn in de Zangfabriek, Cultuurhuis De Kolk, Weereweg 32 in Lutjewinkel. De doelgroep is kinderen van 7 t/m 14 jaar. De lesdagen zijn 10, 17 en 24 november, 1,8 en 15 december. Dan wordt er geoefend van 15.00 uur – 15.45 uur.

Meld je snel aan want er is plaats van 7 tot 20 kinderen. Het tarief voor het koor, maar dan heb je super professionele zangles, is 35 euro. Inschrijven kan via www.de-zangfabriek.nl, onder het kopje kerstkoor. Of stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met als onderwerp inschrijven Kerstkoor.

Ik ben in ieder geval super benieuwd met wie we dit leuke concert gaan geven!

Zangfabriek kerst