IMG 3280 BorderMaker

Wat!! Nu al kerstmuziek??

Winkel’s Harmonie

Jahoor, we zijn begonnen met de kerstmuziek vorige week. Nadat we op 2 november een super optreden hadden tijdens het West Friesland Festival in Zuid-Scharwoude. Helaas daar geen prijs, maar wel een goed gevoel en een goede beoordeling over ons optreden. Gaan we nu door naar de kerst.

Ons opleidingsorkest Toetti geeft dit jaar een eigen concert, op 22 december van 16.00 uur tot 17.00 uur. Dit doen ze in samenwerking met Lianne Kenter van De Zangfabriek. Houd de datum alvast vrij in uw agenda! ’s Avonds komt het “grote orkest” aan de beurt. Waar we al heel veel zin in hebben. Andere muziek dan andere jaren, wat speelser, lekker enthousiast spelen. En iedereen kan uiteraard meezingen met de bekende nummers.

Ook zijn we al met 2019 bezig, wat gaan we doen in dit jaar? Wat zijn onze nieuwe plannen, altijd weer leuk om over na te denken. En als u dit nou leest en u heeft goede ideeën of u denkt, misschien is muziek maken wel super leuk! (dat is het natuurlijk ook!!) Neem gerust contact op met Winkel’s Harmonie of kom een keer kijken bij een repetitie van de orkesten. Zij repeteren allebei op dinsdagavond, Toetti begint om 18.45 uur tot 19.30 uur en het “grote orkest” start om 19.45 uur tot 21.30 uur. U bent van harte welkom!!