IMG 6918aa BorderMaker

Zaterdag 26 januari 2019 houdt Fanfare Samen Voorwaarts weer een grootse Beierse Après-Ski avond in Dorpshuis Harmonie in ’t Veld.

Met een vernieuwd programma. Er zal Beierse muziek worden gespeeld afgewisseld met echte Après-Ski muziek. En tussendoor afgewisseld met een aantal nieuwe bijzondere acts. Ook zijn weer de prachtige Alpenhoorns te zien en te horen gemaakt door ons lid Jaap Stolze.

Samen Voorwaarts biedt u een avond gezelligheid en vermaak, lekker dichtbij in Beierse sferen en ook de lange biertafels ontbreken niet. Als u zin heeft kunt u uiteraard ook meedansen of deelnemen aan de polonaise.

De start is met koffie met gebak bij binnenkomst en natuurlijk kunt u ook weer een heerlijke borrel kopen. Bij Après-Ski horen natuurlijk bierpullen. En uiteraard kunt u daar ook uit drinken. Een mooie avond voor een personeelsuitje of een avondje uit met de vriendengroep. De aanvang van het geheel is 20.00 uur maar de zaal is open vanaf 19.30 uur zodat u meteen met de koffie kunt beginnen.

Samen Voorwaarts zal deze avond in Beierse kleding te zien zijn. En als u het gezellig vindt kunt u natuurlijk ook in uw Dirndl, Lederhose of Ski kleding aantrekken. Maar dat is zeker niet verplicht.

De kaarten kosten € 12,50 per persoon en dat is inclusief koffie met appeltaart. De kaarten zijn te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of een telefoontje naar 0226-423762. Ook zijn er weer verkoopadressen: Kapsalon Margret, Leliehofstraat 16 in Heerhugowaard de Noord. En Idema Administratie en Advies, Havenstraat 41 A in Zijdewind.

Er wordt verder tijdens de avond met consumptiebonnen gewerkt. En u wordt niet alleen met heerlijke muziek maar de opbrengst van de avond komt ten goede aan de Muziekvereniging. O.a. voor de opleiding van onze vele jeugdleden. Voor ons is de subsidie drastisch terug gelopen. En wij houden de vereniging nu dan ook draaiende met dat waar wij het beste in zijn, muziek maken.

Voor meer info: www.samenvoorwaarts.nl